Cutremur în fotbal! Fraudă de sute de milioane de euro. Echipa ar putea fi retrogradată

Este cutremur în fotbal! Fraudă de sute de milioane de euro. Echipa ar putea fi retrogradată în urma neregulilor descoperite. Totul se întâmplă în Italia, la fosta campioană, Juventus. Un avocat vine cu dezvăluiri incredibile.

Este cutremur în fotbalul mondial. Totul s-a aflat în timpul Cupei Mondiale 2022. Juventus riscă o nouă retrogradare.

Cutremur în fotbal!

Juventus este implicată într-un nou scandal uriaş după Calciopoli din 2006. Toţi şefii clubului şi-au dat demisia. Clubul torinez este acuzat de evaziune fiscală de 200 de milioane de euro.

Un avocat italian detonează bomba. Mattia Grassani, specialist în spețe de evaziune fiscală în lumea sportului, le-a dat o veste teribilă fanilor lui Juventus. Spune că retrogradarea clubului este o variantă plauzibilă, care poate deveni realitate.

„Acestea sunt cele mai grave acuzații din istoria clubului. Retrogradarea este posibilă. Formația este suspectată că și-a mărit artificial veniturile pentru a crea o balanță financiară”, a spus Grassani, conform Rai Uno.

Anchetatorii au mai aflat că șapte milioane de euro ar fi rezultat în urma unor tranzacții cu Atalanta, sumă care nu ar fi fost niciodată bugetată. Totul de pe urma transferuilor Romero – Demiral și achiziționării lui Kulusevski.

Procurorii vor să știe cu exactitate ce s-a întâmplat și cu acea sumă de 19 milioane de euro. Banii i-au fost promişi lui Cristiano în perioada pandemiei de Covid-19.

Juventus a mai fost retrogradată în 2006, după ce fostul președintele al clubului, Luciano Moggi, a fost găsit vinovat de „cumpărarea” unor arbitrii, printre altele. „Ne rezervăm dreptul de a întreprinde orice acțiune legală care se cuvine și de a impune măsuri disciplinare în acord cu procedurile UEFA în vigoare”, se arată în comunicatul forului european, citat de Gazzetta dello Sport.

În plus, UEFA a deschis o investigație în care cercetează dacă și în ultimii ani au existat nereguli în bugetul lui Juventus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed