Cutremur în cazul Simonei Halep! Dezvăluiri devastatoare din interior. Americanii au dat cărțile pe față

Cutremur în cazul Simonei Halep! Dezvăluiri devastatoare din interior. Americanii au dat cărțile pe față.

S-a aflat ce au făcut judecătorii de la Londra chiar înainte de a dicta suspendarea.

Cutremur în cazul Simonei Halep

Fostul lider mondial a primit un verdict devastator. 4 ani de suspendare pentru dopaj cu roxadustat și nereguli în pașaportul biologic. Simona Halep nu are de gând să lase lucrurile așa. Va ataca decizia la TAS. Avocații jucătoarei de tenis susțin că doi dintre judecătorii de la Londra și-ar fi schimbat decizia în ultimul moment atunci când au aflat că este vorba despre româncă.

”Am luat legătura cu un membru al echipei Halep săptămâna trecută. Ca parte a apărării sale, aceasta va susține că doi dintre membrii tribunalului ar fi fost, se pare, pregătiți să o exonereze pe sportivă pe baza faptelor și a forței probelor. Apoi au descoperit identitatea lui Halep și și-au schimbat efectiv votul, transformând-o în vinovat. Dacă este adevărat, acest lucru este, evident, profund îngrijorător și e corupție.

Dar acest lucru forțează bunul simț, dacă nu chiar credibilitatea. Există probleme de integritate aici. Există probleme de responsabilitate. Acești doctori și profesori își vor risca reputația din cauza unei răzbunări împotriva unui jucător de tenis român, de 31 de ani, apreciat și fără controverse înainte de acest episod”, ai scris cei de la Sports Illustrated, după o discuție cu unul dintre avocații româncei.

Dezvăluirile Simonei Halep pentru presa din SUA

Jucătoarea de tenis a avut un mesaj foarte clar pe care l-a transmis presei din SUA. 

”Halep are dreptul să facă apel la TAS și își va exercita acest drept. De-a lungul istoriei, TAS a mai tăiat din pedepsele impuse jucătorilor de tenis, dar are dreptul să mărească pedeapsa în baza dovezilor. Va fi interesant de văzut dacă ITIA va juca dur și va reitera recomandarea pentru o suspendare de șase ani. Zilele trecute am primit mesajul acesta din partea lui Halep: ’Nu voi da înapoi. Vreau să îmi spăl reputația și să mă întorc pe teren’.”, i-a transmis Simona Halep jurnalistului american Jon Wertheim.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed