Cumnata Simonei Halep, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate soţia fratelui sportivei noastre. Imaginile care au devenit virale / Foto

Cumnata Simonei Halep, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate soţia fratelui sportivei noastre. Au apărut imagini care au devenit virale.

Nicolae Halep s-a căsătorit în 2014 cu Luminița, ei având împreună doi copii.

Cumnata Simonei Halep, de nerecunoscut

Ulterior, cumnata Simonei Halep a apelat la serviciile medicului estetician, motiv pentru care aceasta arată diferit acum.

Luminița Halep a decis să-și mărească bustul, dar și să-și vopsească părul blond, anterior aceasta fiind brunetă.

Cumnata Simonei Halep a absolvit cursurile Universității „Ovidiu”, Luminița provenind dintr-o familie de muzicieni, părinții săi obișnuind să cânte, în trecut, cu trupa Kavalla.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj

Simona Halep a fost găsită dopată cu Roxadustat la US Open 2022, sportiva primind o suspendare de 4 ani. Dat fiind că jucătoarea din Constanța a negat că ar fi ingerat substanțe interzise, aceasta a anunțat că va face apel la TAS.

„E o mare nedreptate. Nu m-am dopat niciodată. Totul va ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute. Sunt foarte dezamăgită! Sunt șocată că un sportiv poate fi judecat doar pe baza unei presupuneri. Toate analizele mele au fost negative.

Niciodată nu s-au găsit substanțe interzise, cu excepția datei de 29 august, când s-a găsit în urină o cantitate infimă. Acum voi merge la TAS. O să fac apel la această decizie fără sens! Sper ca adevărul să iasă la iveală. Voi lupta până la capăt. Într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată și că sunt curată”, a spus Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed