Cum și-a făcut soțul băiat de casă cea de-a treia doamnă Borcea? Valentina Pelinel dezvăluie secretele succesului în căsnicia cu Don Juan-ul României

Valentina Pelinel, cea de-a treia doamnă Borcea, pare să-i fi găsit ac de cojocul celui mai mare cuceritor din epoca modernă a României. Cristi Borcea a avut mai multe femei decât a cucerit Dinamo trofee de la înființare și până acum.

Și când s-a însurat cu fostul model, pronosticurile erau rezervate. Iată însă nu doar că Borcea și Pelinel sunt împreună, dar fostul acționar dinamovist îi declară public iubirea cu fiecare ocazie. Între timp, de când s-au amorezat, în familia lor au apărut și copiii, în număr de trei.

„Viața în căsnicie e o provocare!”

„Viața cu trei copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație; ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte. Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat. Viața în căsnicie este și ea o provocare.„, a recunoscut Valentina Pelinel pentru Viva.

„Faptul că eu și Cristi facem o echipă, avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri contează cel mai mult, ne unește și ne dă putere în orice situație. Fiecare etapă de viață are provocările, responsabilitățile și recompensele ei, nu se pot compara sau evita. Înveți din ce trăiești și te bucuri de fiecare etapă.”, a completat apoi soția milionarului.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed