Cum şi-a dat acordul Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. Dezvăluiri uluitoare din interior. Patronul Neluțu Varga a făcut totul pentru a-l readuce în Gruia

Cum şi-a dat acordul tehnicianul Dan Petrescu să revină pe banca CFR-ului. Dezvăluiri uluitoare din interior. Patronul ardelenilor, Neluțu Varga a făcut totul pentru a-l readuce în Gruia.

Dan Petrescu a fost prima opțiune pentru gruparea ardeleană. După demisia lui Adrian Mutu, care i-a luat prin surprindere, șefii au fost nevoiți să găsească un înlocuitor, cât mai repede.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj!

Echipa lui Gică Hagi, i-a umilit pe clujeni, vineri seara, în primul meci al etapei a cincea din play-off. 5-1 a fost scorul cu care s-au impus constănțenii la Ovidiu și i-a ajutat să urce pe locul doi în clasament.

Seria lungă fără victorie, îi demoralizează pe cei de la CFR Cluj, care au pierdut pe rând de la Rapid, CFR Cluj și FCSB. Patronul Neluțu Varga și l-a dorit foarte mult pe Petrescu, după ce Adrian Mutu a plecat, fiind convins este cea mai bună alegere pentru CFR Cluj.

Dorința mare de a-l avea pe banca tehnică, l-a făcut să îi accepte toate condițiile antrenorului. ”Dan Petrescu se afla în mașină, când a semnat contractul cu CFR Cluj”, susțin sursele digisport.ro.

Petrescu nu a dorit să preia echipa, acum pe final de play-off, iar Varga a fost de acord. Mandatul ”Bursucului” începe în vară. Între timp, echipa este antrenată de Ovidiu Hoban și Francisc Dican.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed