CFR Cluj a dat lovitura cu Dan Petrescu! Rivalele din Superliga nu vor avea nicio şansă. Anunţ clar despre antrenorul care a revenit în Gruia

CFR Cluj a dat lovitura cu Dan Petrescu, iar rivalele din Superliga nu vor avea nicio şansă la titlu în sezonul următor anunță Ioan Andone. Tehnicianul ştie de ce echipa din Gruia are succes doar cu acest antrenor.

Dan Petrescu va reveni pe banca clujenilor din această vară. Ioan Vaga a anunțat că înțelegerea va fi pe trei ani și că va fi antrenorul cu cel mai mare salariu din România.

Ioan Andone crede că CFR Cluj a dat lovitura cu Dan Petrescu

Ioan Andone a analizat schimbările care au avut loc în ultima perioadă în fotbalul românesc. Antrenorul crede că echipele care se vor lupta la titlu în sezonul următor vor fi FCSB, CSU Craiova, CFR Cluj, Farul și Rapid.

Fostul dinamovist recunoaște că este încântat pentru că Dan Petrescu și Costel Gâlcă au revenit în România.

“O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului românesc, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum! Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând”, a spus Ioan Andone.

Andone merge pe mâna lui Dan Petrescu și este convins că CFR Cluj va lua titlul. A ținut însă să-i avertizeze pe cei de la Rapid. Nu crede că Bogdan Lobonț este potrivit pe banca tehnică. În plus, spune că FCSB va avea pobleme fără Florinel Coman și Darius Olaru.

“Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru Lobi. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment. Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige Dan Petrescu, doar să nu plece.

Gigi Becali se gândea la titlu, de aia nu l-a dat pe Coman. Îi pasă de titlu, nu se mai gândește doar la bani. O să le facă salarii mai mari și o să îi convingă să stea în țară. Păi nu e mai bine așa?”, a spus Andone pentru Digi Sport.

Tehnicianul este convins că echipa sa de suflet, Dinamo, va reuși să se salveze de la retrogradare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed