Probleme mari la CFR Cluj! Echipa lui Dan Petrescu, bună de plată. Decizia care tocmai a venit

Probleme la CFR Cluj după plecarea lui Bogdan Țîru! Echipa lui Dan Petrescu, bună de plată. Decizia care tocmai a venit. din partea şefilor fotbalului românesc. Echipa din Gruia trebuie să plătească.

Fostul jucător de la CFR Cluj, Țîru, a plecat din Gruia, în urmă cu șapte luni. Acesta a afirmat faptul că nu a primit toți banii care îi reveneau și a mers la Comisia de Disciplină.

CFR Cluj, bună de plată!

Fundașul central a fost vândut în Polonia, la Warta Poznan, pentru suma de 150.000 de euro. După ce plecat de la Cluj, ardelenii nu i-au achitat toți banii fotbalistului, motiv pentru care fundașul a mers la comisii. Acestuia i s-a dat dreptate, dar cei de la CFR pot face recurs.

”ȚÎRU BOGDAN IONUȚ vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare. Admite cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante conform acordului dintre părți.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică în data de 17.04.2024, la sediul LPF”, a transmis Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL), potrivit LPF.

CFR Cluj l-a cumpărat pe Bogdan Țîru,la începutul anului 2023, cu 250.000 de euro de la Jagiellonia. Fotbalistul nu a reușit să se impună nici sub comanda lui Andrea Mandorlini, nici cu Dan Petrescu antrenor.

Fundașul a revenit după jumătate de an, tot în Polonia, dar la altă echipă, Warta Poznan. La Jagiellonia, Bogdan Țîru a venit de la actuala Farul pentru suma de 600.000 de euro, unde a jucat, din ianuarie 2020, timp de trei ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed