Mihai Pintilii nu s-a mai abținut! Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Cum l-a înfruntat pe patronul de la FCSB

Mihai Pintilii nu s-a mai abținut! Dezvăluiri făcute de secundul lui Elias Charalambous de pe vremea când activa ca jucător la FCSB. A spus clar cum a reușit să îl înfrunte pe Gigi Becali.

Înainte de a ajunge antrenor secund la FCSB, Mihai Pintilii a jucat în tricoul roș-albaștrilor timp de șase sezoane.

Mihai Pintilii nu s-a mai abținut!

În cadrul unui podcast, Mihai Pintilii a povestit de perioada când activa ca jucător la FCSB și a mărturisit că nu totul a fost lapte și miere. Cel care a câștigat titlul cu FCSB în acest sezon, a spus clar că a avut un moment în care și-a dorit să plece de la echipă, după ce Gigi Becali i-a luat banderola de căpitan.

”(n.r. Când ai fost, ca jucător, prima dată mitraliat?) Pfoai! Cred că atunci când mi-a luat Gigi Becali banderola de căpitan. Deci m-a sunat și mi-a zis ‘Dormi pe teren’. Și eu i-am zis ‘Ok nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!’.

Asta se întâmpla în al doilea sezon al meu, la echipă. Zi-mi că nu sunt tehnic, zi-mi că nu sunt orice vrei tu, dar nu-mi spune că dorm pe teren! Eu măcar de bine, de rău, alergam și încercam să-mi fac treaba și să recuperez cât mai multe mingi pe teren. Și atunci am zis că plec. ‘Nu mă tată? Cum să pleci? Stai, că am glumit!’, a zis apoi Nea Gigi.

Eu le transmit jucătorilor că am fost și eu în locul lor și că știu și eu cum e. Mie mi-a fost foarte greu. În special când îmi trimiteau prietenii mesaje ‘Ia uite ce a zis Gigi de tine!’. Ăștia nu sunt prieteni. Ăia îți vor răul”, a declarat Mihai Pintilii, pentru sursa menționată.

2012 – 2014 și între 2016 – 2020 a fost perioada în care Mihai Pintilii a purtat tricoul roș-albaștrilor, și în care a jucat în total 175 de meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed