Gigi Becali îi face praf pe fanii echipei Armatei! Răspuns dur pentru oamenii care o vor exclusă pe FCSB din Europa. Milionarul s-a dezlănţuit în direct

Gigi Becali pune paie pe foc în scandalul cu CSA Steaua! Omul cu banii de la FCSB a reacționat la scurt timp după aflarea veștii cum că fanii echipei Armatei ar fi solicitat la UEFA excluderea noii campioane a Superligii, din cupele europene.

Becali nu s-a lăsat mai prejos și a susținut, tare și răspicat, faptul că FCSB este continuatoarea Stelei, după ce fanii CSA au cerut vehement punerea în aplicare a deciziilor judecătorești din procesele cu campioana României.

Gigi Becali îi face praf pe fanii echipei Armatei!

Latifundiarul din Pipera nu are emoții în procesul cu ”militarii”.

FCSB va debuta în primul tur preliminar din UEFA Champions League, în timp ce CSA Steaua are, în continuare, interzis să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc.

“Care suporteri au trimis? Păi da mă, tată, dar hai să-ţi spun un lucru. Facem o asociaţie şi trimitem la Ceferin: «scoate-i pe Craiova, pe Dinamo». Adică orice nebunie. Lui Ceferin îi trimit eu să vadă 55.000 de spectatori.

Îi trimit şi sondajele de opinie. Şi o să întrebe Ceferin: «Cine sunt ăştia? Au avut ei vreun an de întrerupere? A murit vreodată? Dacă a trăit, ea e Steaua». S-a născut în 1947 şi trăieşte acum.

«Acum cine cere? Copilul ăsta care are un an?». Păi dacă s-a născut acum un an şi două luni, cum să spună că are 100 de ani? E nebun copilul? El are 10 ani, dar spune că e bunicul care are 105 ani.

Sentinţa de la Curtea de Apel nu le dă nimic. Au palmaresul până în 98, apoi până în 2003 este la Asociaţie, iar din 2003 este la noi. În al doilea rând, sentinţa nu este definitivă.

Habar n-au. Vă spun eu de ce fac astea? Că eu vreau războaie şi biruinţă. Că nu pot fi în Liga Campionilor dacă totul e lapte şi miere. Să vină împotriva mea toţi, să vină Domnul în ajutorul meu.Este duşmănie, răutate şi invidie!”, a spus la Fanatik, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed