Cum s-a revanșat Mihai Leu față de copiii pe care i-a lovit după ce a ieșit în decor la Târgu Mureș!

„Am lovit un gard şi acel gard a căzut peste câţiva oameni, din păcate un copil este lovit. Are o tăietură la picior. Am vorbit cu mama lui, era puţin speriat. Îmi pare nespus de rău, este ceva incredibil, nu pot să vă descriu ce sentimente am, dar sper să pot să vorbesc cu ei”, a fost prima reacție a lui Mihai Leu, după accidentul de la Târgu Mureș.

Campionul național la raliuri era extrem de îngrijorat și supărat. „Sper să ne împrietenim, asta e cel mai frumos, să îi fac şi eu un cadou. Pentru mine supărarea este aşa de mare încât nu vreau să mă gândesc la asta. Mă gândesc că s-a întâmplat şi sper ca acest băiat să fie bine. El, săracul, de asta a venit la cursă, să vadă maşinile. Am vorbit şi cu părinţii lui”, a mai spus pilotul, citat de Adevărul.

„Am pus frână, înainte de un viraj, a plecat maşina foarte tare pe frânare, am încercat să redresez ,dar nu am reuşit în măsura în care am sperat”, a încercat să explice ulterior Mihai Leu.

Astăzi, fostul campion mondial la box a reușit să se vadă cu cei doi copii și cu părinții lor și să-și ceară iertare într-un anume fel: le-a oferit lor cupele pe care le-a câștigat, iar copiii au fost încântați.

„Ieri a fost o zi atât de urâtă, dar Doamne ajută, pot să zic că totul s-a terminat cu bine și acum este totul în regulă. Vă dați seama că am fost acolo chiar când s-a întâmplat și am văzut rana de la picior pe care o avea, am văzut, fratele lui era foarte speriat și normal că a fost un sentiment foarte ciudat când m-am gândit că eu am provocat, până la urmă, ce s-a întâmplat.

Am stat de vorbă și cu părinții lor, oameni incredibili, atât de drăguți. Când i-am văzut cât de mult se bucură pentru asta, aia m-a făcut și mai bucuros”, a povestit Mihai Leu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari