Cum l-a șocat Adrian Ilie pe Codin Maticiuc! `Cobra` l-a lăsat mască pe actor: `Omul parcă e din viitor!`

Codin Maticiuc a făcut furori cu un videoclip urcat pe contul său de Tik Tok în care vorbește despre fostul mare internațional Adrian Ilie, cu care se întâlnește mai mereu într-un restaurant pe care-l frecventează amândoi.

Celebrul personaj monden, actor și influencer, Maticiuc s-a arătat șocat de precizia cu care Adrian Ilie ghicește rezultatele partidelor de fotbal pe care le mai urmăresc împreună. Dacă s-ar apuca să dea ponturi, ”Cobra” ar mușca letal din banii caselor de pariuri, e convins Maticiuc.

„Haideți să vă povestesc ceva ce mi se întâmplă de ceva vreme. Merg la o cârciumă la mine în cartier și suntem câțiva clienți de-ai casei, ne vedem acolo aproape în fiecare seară. Eu, cu gașca mea, avem o masă. Adrian Ilie, faimosul jucător al naționalei, are și el o masă. Avem televizor, ne uităm la meciuri, fumăm narghilea, mâncăm.

Omul ăsta întotdeauna spune cine câștigă și care e scorul corect! S-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de două ori, am zis că e normal, mai știe omul, le nimerește, a jucat fotbal. Dar la Villarreal – Real Madrid s-a întâmplat ceva incredibil. La 2-0 pentru Villarreal, el zice că bate Real, a și pus la pariuri pe Real.

«Bă, Adi, te rog eu mult de tot, e 2-0 pentru Villarreal, joacă ăștia bine, e călărită Realul». «Nu, nu, câștigă Real Madrid», zice el. Băi, parcă omul e din viitor și s-a întors în trecut să ne spună ce s-a întâmplat.

Am văzut că n-are conturi de socializare. Cred că îl plătesc casele de pariuri să n-aibă conturi de socializare și să nu posteze (n.r. – râde). Omul ăsta e de plătit, jur, ca să nu posteze! Dacă ar posta, ar reuși să bage în faliment casele de pariuri”, a povestit Maticiuc.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed