Cu ce legendar sportiv s-a sfătuit Serena Williams când a bătut-o gândul retragerii: `A ținut neapărat să fiu o bestie ca el!`

La 40 de ani, cea mai valoroasă jucătoare de tenis din istorie – așa cum o numesc mai toți specialiștii, chiar dacă are un titlu de Grand Slem mai puțin decât Margaret Court, adică 23 -, Serena Williams și-a anunțat retragerea.

Serena, care a ieșit practic din clasamentul WTA și a reușit să câștige un meci abia după un an, Serena, sportiva care a fost lider în ierarhia tenisului vreme de 319 săptămâni, a dat vestea, printr-o scrisoare deschisă pentru revista „Vogue”.

Serena Williams se va retrage după US Open și a mărturisit că s-a sfătuit cu un legendar sportiv, atunci când a luat decizia de a ”pune paleta în cui”.

„Vorbeam cu Tiger Woods, care este un prieten apropiat, și i-am spus că am nevoie de sfatul lui în ceea ce privește cariera mea în tenis. I-am spus că știu ce să fac, i-am spus că am impresia că trecut peste asta, dar poate că nu am trecut, poate că mai am de jucat. El este Tiger și a ținut neapărat să fiu o bestie așa cum este el!

Mi-a spus: „Serena, ce-ar fi dacă ți-ai da doar două săptămâni? Nu trebuie să te angajezi la nimic. Pur și simplu ieși pe teren în fiecare zi timp de două săptămâni și dă tot ce ai mai bun, vezi ce se întâmplă.” Am spus: „Bine, cred că pot face asta”.

Și nu am făcut-o imediat. Dar o lună mai târziu am încercat. Și s-a simțit magic să iau din nou în mână o rachetă. Și m-am simțit bine. Am fost foarte bună. M-am tot gândit dacă să joc sau nu la Wimbledon și apoi la U.S. Open. Așa cum am spus, toată această evoluție nu a fost ușoară pentru mine”, a povestit Serena Williams, conform Vogue.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Parteneri
Recomandari