Cu cât se vinde un tricoul purtat de Michael Jordan în ultimul său sezon din NBA

Casa de licitaţii Sotheby’s din New York va scoate la vânzare un tricoul purtat de legendarul Michael Jordan în ultimul său sezon competiţional (1997-1998).

Prețul estimat al acestuia este între 3 și 5 milioane de dolari.

Casa de licitaţii din New York, proprietatea din 2019 a magnatului franco-israelian în telecomunicaţii Patrick Drahi, a mai vândut obiecte care i-au aparținut lui Michael Jordan. Este vorba despre mai multe perechi de încălțări, prețul fiind 1,5 milioane dolari.

Licitaţia va avea loc la New York între 6 şi 14 septembrie. Tricou roşu cu numărul 23 de la Chicago Bulls purtat de Jordan va fi prezentat publicului la Monterey, în California, între 17 şi 20 august.

„Sezonul 1997-1998 este, poate, unul din cele mai preferate de fanii lui Jordan. Atunci Michael era în apogeul formei sale. Știa că era ultima lui şansă cu Chicago Bulls pentru titlul de campioană a NBA”, a spus un responsabil al casei de licitaţii, Brahm Wachter, potrivit AFP.

Michael Jordan este considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști din toate timpurile. Americanul a câștigat şase titluri de campion al NBA cu Chicago Bulls.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari