CSM Bucureşti a dat lovitura în Liga Campionilor! Cristina Neagu duce echipa Primăriei spre calificare. A marcat 13 goluri cu Ferencvaros

CSM Bucureşti a dat lovitura în Liga Campionilor! Cristina Neagu duce echipa Primăriei spre calificare. A marcat 13 goluri cu Ferencvaros şi a netezit drumul spre victorie pentru formaţia bucureşteană.

CSM Bucureşti a obţinut o victorie importantă în Liga Campionilor. Formaţia cu cel mai mare buget a bătut-o pe Ferencvaros cu 30-24.

CSM Bucureşti a dat lovitura în Liga Campionilor!

Galacticele de la CSM Bucureşti au cel mai mare buget din Europa şi asta se vede. Au bătut-o categoric pe Ferencvaros. Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 13 goluri, Omoregie 6, iar de la FTC s-a remarcat Malestein 5 reuşite. În poarta CSM, Marie Davidsen a avut 13 intervenţii.

În grupă s-au mai jucat în această etapă meciurile dintre Banik Most – Vipers 21-43, Krim Ljubljana – Odense 23-29, SG BBM Bietigheim – Brest Bretagne 25-25.

După şapte etape, Vipers este lider, cu 11 puncte, iar CSM are tot 11 şi ocupă locul 2. Următorul meci pentru CSM Bucureşti va fi returul cu Ferencvaros Budapesta, în 10 decembrie.

În primele dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 cu DHK Banik Most şi 29-35 cu Vipers.

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, Primele sunt Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După şapte etape, Neagu a adunat 963 goluri. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari