Criticat în România, Octavian Popescu rămâne pe radarul lui Torino

Lovit din toate părțile și criticat la scenă deschisă după meciurile proaste ale naționalei, ”perla” lui Gigi Becali rămâne interesantă pentru italienii de la Torino.

Digisport.ro scrie că antrenorul echipei, croatul Ivan Juric (46 de ani) a cerut conducerii 10 transferuri pentru a se putea bate cu ”Toro” în cupele europene. Mai ales că vara asta o serie de jucători foarte importanți devin liberi.

Juric ar fi înaintat conducerii o listă cu 17 jucători, dintre care și-ar dori să achiziționeze cel puțin 10. Printre ei se află și Octavian Popescu, anunță toro.it.

Popescu ar fi putut ajunge vara trecută la mult mai galonata concitadină a lui Toro, Juventus. ”Bătrâna Doamnă” ar fi manifestat un real interes pentru Popescu pe care l-ar fi vrut inițial pentru echipa Under 23, iar oficiali ai lui Juve l-ar fi contactat pe Giovani Becali pentru informații.

Juventus i-ar fi pus pe masă lui Gigi nu mai puțin de 13 milioane, susțin italieni, plus alte bonusuri dacă Tavi Popescu ar fi evoluat și ar fi prins prima echipă a fostei campioane din serie A.

Șefii piemontezilor s-ar fi speriat însă ulterior din cauza declarațiilor lui Becali care a spus că Popescu e de vânzare de la 5O de milioane în sus.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari