Cristiano Ronaldo, ridiculizat de un coleg! Mesaj dur înainte de EURO 2024. Starul portughez nu mai are loc la naţională

Cristiano Ronaldo a fost ridiculizat de un coleg. Mesajul incredibil pe care l-a primit înainte de EURO 2024. Starul portughez nu mai are loc la naţională.

Portughezul de la Al-Nassr a decis să plece din Europa în 2022. Chiar și așa este convins că va juca la turneul din Germania. În preliminarii a marcat 10 goluri.

Cristiano Ronaldo, ridiculizat de un coleg

Cristiano Ronaldo se pregătește pentru EURO 2024. În preliminarii și-a ajutat echipa cu 10 goluri. Vedeta lui Al-Nassr are în palmares un Campionat European câștigat, în 2016, și o finală cu Franța.

Unul dintre colegii săi l-a luat însă peste picior și spune că nu mai este la fel de important pentru naționala Portugaliei cum era în trecut.

”Este un jucător important și a concurat timp de 15 ani cu Messi pentru Balonul de Aur, dar apogeul din cariera unui fotbalist este între anii 25 și 32. Este un jucător important, dar nu mai depindem de el”, a declarat Joao Cancelo, citat de Goal.com.

Ronaldo nu va juca în amicalul de joi cu Suedia, dar va fi pe teren marți, cu Slovenia. CR7 a îmbrăcat de 205 meciuri tricoul naționalei și a marcat 128 de goluri, un record absolut nu numai în istoria țării sale.

Ronaldo a spus când se va retrage

Portughezul nu are de gând să se retragă deocamdată, chiar dacă a împlinit 39 de ani.

„Ei spun că Ronaldo e terminat…, dar nu e adevărat. Voi continua să joc până când picioarele mele îmi vor zice «Cristiano, a venit finalul!»”, a spus fotbalistul pentru presa din Arabia Saudită.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed