Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United! Destinaţie incredibilă pentru starul portughez. Nimeni nu se aştepta

Este bomba verii în Europa, Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United! Destinaţie incredibilă pentru starul portughez care încă de la finalul sezonului trecut şi-a manifestat intenţia de a pleca de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo a primit acceptul celor de la United să părăsească echipa de pe ultimul loc din Premier League. Echipa care a intrat în lupta pentru semnătura acestuia ar fi Borussia Dortmund.

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United!

Se pare că ortughezul i-a deranjat cu atitudinea sa pe șefii de pe Old Trafford la ultimul meci de Premier League, 0-4 cu Brentford. Astfel, aceștia au decis să îl lase să plece. Consideră că are o influență negativă în vestiar, conform as.com.

Starul portughez a vrut să plece de la echipă încă de la începutul verii, din cauza faptului că „diavolii” nu vor juca în sezonul viitor de Champions League. În primă instanţă, antrenor Erik ten Hag a negat faptul că portughezul va fi lăsat să plece. Jucătorul mai are un an de contract, iar clubul care îl dorește trebuie să achite o sumă de transfer.

Ronaldo a fost refuzat până în acest moment de mai multe cluburi, printre care Bayern Munchen, Chelsea și Atletico Madrid. Jorge Mendes, agentul său, ar fi găsit alte două variante. Sporting Lisabona și Borussia Dortmund. În cazul întoarcerii în Portugalia, Ronaldo ar urma să joace din nou pentru echipa care l-a lansat în fotbal.

Dortmund ar fi intrat în cursa pentru Cristiano după ce atacantul adus în această vară, Sebastien Haller, a fost diagnosticat cu cancer testicular. „Vârful” adus de la Ajax va sta pe tușă câteva luni și va fi supus chimioterapiei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari