Cristiano Ronaldo a fost luat prin surprindere de colegii de la Al Nassr. Nu s-a așteptat la așa ceva + Imagini din vila de lux a portughezului

Cristiano Ronaldo a fost luat prin surprindere de colegii de la Al Nassr. Portughezul a stabilit un nou record după ce a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezențe la o echipă națională din întreaga istorie a fotbalului.

Colegii de la Al Nassr au ținut să sărbătorească alături de Ronaldo și i-au pregătit și un cadou.

Cristiano Ronaldo a fost luat prin surprindere de colegii de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo a fost convocat de selecționerul Portugaliei pentru meciurile din preliminariile EURO 2024. În partida cu Liechtenstein, acesta a stabilit un nou record. A bifat meciul cu numărul 197 și a devenit jucătorul cu cele mai multe selecții din lume.

Întors la Riad, Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză din partea colegilor. Aceștia i-au pregătit un tort. Lusitanul a postat imediat câteva poze însoțite de un mesaj.

„Mulțumesc Al Nassr și colegilor mei pentru că au sărbătorit alături de mine această reușită de a deveni cel mai selecționat jucător. Îi urez La mulți ani și lui Abdulrahman Ghareeb”, a scris portughezul.

Imagini din vila de lux a portughezului

Georgina Rodriguez a fost destul de ocupată în această perioadă. Și-a lansat a doua parte a documentarului „I Am Georgina” pe Netflix. Astfel bruneta a stat mai mult în Europa.

Și-a făcut însă timp și pentru familie. Aceasta a postat mai multe imagini cu copiii, cu Cristiano Ronaldo, dar și cu vila de lux.

După lansarea filmului, iubita lui Ronaldo a acordat o mulțime de interviuri pentru diferite reviste. Cu această ocazie, și-a amintit și de momentul în care l-a cunoscut pe portughez în 2016.

„E un om atât de frumos! Când l-am văzut (n.r. în magazin), mi s-a părut atât de frumos, încât mi-a fost rușine să mă uit la el. La un moment dat, voiam să plec din magazin, să merg acasă, cu 3 ore mai târziu decât ar fi trebuit, dar atunci au intrat Cristiano, cu cel mai mare dintre copiii săi și cu niște prieteni. Aveam fluturi în stomac”, a povestit Georgina Rodriguez.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed