Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi! Vedeta de la Rapid are mari probleme. Cât timp va lipsi de pe gazon

Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi! Vedeta de la Rapid are mari probleme. S-a aflat cât timp va lipsi de pe gazon. Nu a mai reuşit să intre într-un meci al giuleştenilor de anul trecut.

Cristiano Bergodi nu se va putea baza încă aproximativ o lună şi jumătate pe un jucător de bază. Acesta a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni.

Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi!

Cristiano Bergodi nu se va putea baza pe Mattias Kait. Jucătorul nu s-a refăcut total şi a fost operat din nou. Deşi se părea că mijlocaşul va reveni cât de curând pe teren, lucrurile nu stau deloc aşa.

Jucătorul a avut o nouă problemă medicală şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Anunţul a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare. „Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept. Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.

Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a anunţat echipa giuleşteană pe reţelele de socializare.

Cei de la Rapid au început perfect anul 2024. Au 5 victorii consecutive în primele 5 meciuri. Urmează o partidă considerată mai uşoară. Sâmbătă, de la ora 20.00, se joacă Poli Iaşi-Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed