Dan Petrescu şi-a decis soarta! Ce i-a spus lui Neluţu Varga. Revenirea la CFR Cluj, sub semnul întrebării

Dan Petrescu şi-a decis soarta! S-a aflat ce i-a spus lui Neluţu Varga. Revenirea la CFR Cluj, sub semnul întrebării. După ce a fost dat afară de la Jeonbuk Motors, tehnicianul român s-a întors în ţară.

Dan Petrescu este dorit la CFR Cluj de Neluţu Varga, dar nu se grăbeşte. A mai antrenat echipa din Gruia în 3 rânduri.

Dan Petrescu şi-a decis soarta!

CFR Cluj a rămas fără antrenor, pentru că Adrian Mutu și-a dat demisia, în aceeași săptămână în care Dan Petrescu s-a despărțit de Jeonbuk. Neluţu Varga, patronul clubului ardelean, s-a gândit imediat la Petrescu, pe care l-a sunat.

Antrenorul i-a spus lui Varga că vor începe negocierile când revine în ţară, dar nu se grăbeşte. Ar vrea să preia echipa din Gruia din sezonul viitor. Are nevoie de o pauză.

”Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. (n.r. Neluţu Varga) M-a întrebat ce fac, nu m-a întrebat dacă vin, am zis ‘Vin în ţară şi vorbim’.

La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă. Am nevoie de o pauză”, a declarat Dan Petrescu, la aeroport.

Pentru CFR Cluj urmează un meci crucial în Superliga. În această seară, de la ora 21.00, joacă în Gruia contra celor de la FCSB. Înaintea meciului, băieţii lui Elias Charalambous au un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed