Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit! Ce l-a supărat după ce Cristiano Bergodi a fost dat afară. Avertisment pentru propria echipă

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit. Căpitanul Rapidului a spus ce l-a supărat după ce Cristiano Bergodi a fost dat afară. De asemenea, a avut și un avertisment pentru colegii săi.

Italianul a fost dat afară după ce Rapid nu a reușit să obțină nicio victoie în play-off, pierzând toate cele 4 meciuri. Locul lui bergodi a fost luat de Bogdan Lobonț.

Cristian Săpunaru s-a dezlănţuit

Cristian Săpunaru a vorbit despre situația în care se află echipa sa. Fotbalistul a spus ce l-a supărat cel mai tare după plecarea antrenorului italian. Veteranul echipei și-ar fi dorit ca lucrurile să meargă altfel.

”Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locuri 5-6 momentan. Dacă ne revenim, ne luptăm totuşi pentru locul 2… Trebuie să fim mai mult pentru echipa asta, nu pentru noi”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit OrangeSport.

Cristiano Bergodi a fost extrem de supărat de cum s-au încheiat lucrurile și nu și-a luat rămas bun de la jucători.

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea.

(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.”, a mai spus Săpunaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed