Câți bani a câștigat Cristiano Bergodi la Rapid. Suma importantă pe care a pus mâna italianul după ce a fost dat afară

Cristiano Bergodi a încasat o sumă importantă de bani odată cu plecarea de la Rapid. Tehnicianul a venit pe banca tehnică a giuleștenilor imediat după plecarea lui Adrian Mutu, în vara anului trecut.

Cristiano Bergodi a fost demis din cel de-al treilea mandat la Rapid după 9 luni. După 4 înfrângeri consecutive înregistrate, Dan Șucu a decis să îi închidă contractul tehnicianului italian.

Câți bani a câștigat Cristiano Bergodi la Rapid

Odată cu încheierea contractului, Cristiano Bergodi a încasat clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

La semnarea contractului cu giuleștenii, în iulie 2023, italianul a primit o primă de 100.000 de euro, iar salariul tehnicianului a fost de 150 de mii de euro. În total, a primit peste 500.00 de euro, la care se adaugă și primele de care acesta a avut parte după fiecare victorie.

Potrivit digisport.ro, la ultimul meci din sezonul regulat, cu FCSB, rapidiștii au împărțit o sumă de 100.000 de euro.

Tot aceeași sursă, menționează faptul că, oficialii clubului au încercat să negocieze cu antrenorul pentru a micșora clauza contractului, din cauza faptului că o lasă pe Rapid în afara locurilor care asigură prezența în Champions League.

Giuleștenii s-au lovit de refuzul acestuia, astfel că nu au avut de ales și au respectat clauza din contract.

Rapid se află pe locul 5 în clasamentul din Superligă. Foștii elevi ai lui Cristiano Bergodi au acumulat 28 de puncte. La 16 puncte distanță se află giuleștenii față de ocupanta locului 1, FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed