Cristian Săpunaru a luat decizia! Nu mai poate fi oprit de Cristiano Bergodi. S-a aflat înaintea disputei cu CFR Cluj

Cristian Săpunaru a hotărât să evolueze în duelul următorul duel al celor de la Rapid, chiar dacă a suferit o accidentare la tendon. Fundașul giuleștenilor nu a evoluat nici în partida giuleștenilor contra celor de la CSU Craiova, 1-2.

Săpunaru va fi introdus în teren, în cadrul duelului cu CFR Cluj, programat pe data de șase aprilie, de la ora 20.30, pe arena din Giulești.

Cristian Săpunaru a luat decizia!

Stoperul ar urma să nu fie refăcut complet pentru partida cu CFR Cluj, însă ar fi decis să joace, în pofida problemelor medicale, conform fanatik.ro.

În prezent, cele două formații se află la egalitate de puncte, 28. În cadrul play-off-ului competiției interne, Rapid a înregistrat două nereușite, din tot atâtea etape disputate. 

A debutat cu eșec pe teren propriu, 2-1, în fața Farului Constanța.

În cadrul etapei secunde, unde alb-vișinii au dat piept cu CSU Craiova, elevii lui Cristiano Bergodi au pierdut pe Ion Oblemenco. Rapid a fost întoarsă de către olteni, în repriza secundă, după ce gruparea din Bănie a rămas în 10 oameni pe teren.

Bergodi nu și-a explicat eșecul obținut în Craiova.

”La cald e normal că sunt nervi şi că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din ofsaid, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar şi pentru ei. La pauză am zis că se poate câştiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri. Dacă dai gol şi te relaxezi…

Am primit 2 goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat şi 11 contra 10! E inexplicabil. E frustrant. Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câştigăm, mai ales după golul din minutul 48.

L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Am luat două goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Nu mi-a venit să cred! E un harakiri din partea noastră. Pentru noi e un dezastru din punct de vedere moral! Toţi suntem vinovaţi, şi eu, şi jucătorii!”, a spus Bergodi, la digisport.ro, la finalul partidei Rapid – CSU Craiova, 1-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed