Marius Şumudică şi-a decis soarta! Ce spune despre revenirea la Rapid. Echipa lui Dan Şucu e în colaps

Marius Şumudică a vorbit despre revenirea sa la Rapid. Tehnicianul și-a decis soarta. Echipa lui Dan Șucu e în colaps.

Rapid a fost învinsă de CSU Craiova cu scorul de 2-1. După meci, s-a scris că Cristiano Bergodi ar putea fi demis de Dan Șucu, iar înlocuitorul acestuia ar putea fi chiar Marius Șumudică.

Marius Şumudică şi-a decis soarta!

După înfrângerea suferită de Rapid s-a vehiculat în presă cum că giuleștenii ar putea trimite o ofertă spre Marius Șumudică pentru preluarea băncii tehnice, în locul lui Cristiano Bergodi. Însă, Marius Șumudică a clarificat lucrurile și a vorbit despre eventuala colaborare cu giuleștenii.

„Refuz să vorbesc despre Rapid. E o echipă pe care o iubesc foarte mult. Niște oameni profesioniști sunt acolo. Poate doar în era Copos am văzut ce este acum. Prefer să nu discut pentru că orice aș spune se scoate din context, mai ales că s-a discutat în presă zilele acestea despre numele meu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Am mai pățit o dată în vară și nu vreau să discut.

Ca suporter îmi pare rău ce s-a întâmplat (n.r – eșecul contra Universității Craiova, 1-2), dar nu vreau să discut. Dacă m-aș apuca acum să vorbesc și să detaliez ce se întâmplă în jocul Rapidului, imediat s-ar scoate din context și prefer să nu vorbesc. E echipa pe care o iubesc și nu vreau să fac rău celor de acolo. Clar că am suferit, cum să-mi pice bine înfrângerea? Eu vorbesc acum din calitatea unui suporter. Când pierde echipa ta favorită e clar că suferi”, a declarat Marius Șumudică, la Prima Sport.

Nou obiectiv la Rapid

„Mi-aș dori din suflet ca Rapid să prindă cupele europene. Dacă și locul 4 merge în cupele europene și există posibilitatea să meargă și locul 4, eu cred că Rapid are șanse pentru că ar fi favorită la acel baraj. Din câte știu, trebuia să prindă primele 3, dar și locul 4 poate să joace acel baraj”, a mai spus Șumudică.

Totodată, Sumudică a discutat despre alegerea făcută de patron, de a călătorii cu suporteri la Craiova, pentru meci.

„Nu pot să judec un om care a ajuns la 60 de ani și care are o avere impresionată. Își permite să ia orice decizie în viață. E clar că totul face cu cap. Nu-mi permit să analizez. Este problema strict a patronului de la Rapid. Dacă dânsul a ales să meargă cu suporterii, probabil asta a simțit la momentul respectiv. E vorba aici și de Victor Angelescu. Dacă dânșii au decis să meargă alături de suporteri probabil a fost cea mai bună decizie, nu pot eu să contest sau să spun că a fost bine.

A demonstrat că Rapid este o familie și că e alături de echipă. Mai departe nu vreau să comentez ce s-a întâmplat pe drum. Prin gestul făcut înseamnă că e alături de echipă, că formează un acționariat puternic și că legătura conducere-suporteri e foarte bună. Asta nu poate decât să mă bucure”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed