Cristian Săpunaru a dat verdictul! Ce spune despre revenirea lui Marius Şumudică. Anunţ clar al căpitanului de la Rapid

Cristian Săpunaru a dat verdictul după ce s-a vehiculat în ultimele zile că Marius Şumudică ar putea să o preia pe Rapid. Giuleștenii au avut un parcurs slab în play-off, iar Dan Șucu a decis să-l dea afară pe Cristiano Bergodi.

Până la finalul campionatului pe banca rapidiștilor va sta Bogdan Lobonț, dar nu este exclus ca din vară șefii echipei să facă o înțelegere cu Marius Șumudică, antrenor liber de contract în acest moment.

Ce spune Cristian Săpunaru despre revenirea lui Marius Şumudică

Căpitanul echipei din Giulești a fost întrebat ce cred jucătorii despre o posibilă revenire pe banca tehnică a lui Marius Șumudică. Cristian Săpunaru a avut un răspuns foarte clar. A spus că tehnicianul, care după cum se știe este foarte atașat de Rapid, ar fi primit foarte bine.

„Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit orangesport.ro.

Săpunaru a vorbit și despre demiterea lui Cristiano Bergodi. Acesta a spus că italianul nu a venit să vorbească cu jucătoii și să-și ia rămas bun.

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea.

(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.”, a mai spus Săpunaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed