Cristi Borcea, umilit în direct! Reproşuri fără perdea la adresa milionarului. Şefii lui Dinamo se revoltă

Cristi Borcea, umilit în direct! Reproşuri fără perdea la adresa milionarului. Şefii lui Dinamo se revoltă. Unul dintre cei din conducerea clubului din Ştefan cel Mare îi bate obrazul acestuia.

Cristi Borcea a fost pe Arena Naţională la Dinamo-FC Argeş 6-1. S-a lăudat că vine cu un investitor.

Cristi Borcea, umilit în direct!

Apoi, Cristi Borcea a spus că le va da o primă de promovare celor de la Dinamo. Acum, milionarul, dar şi Ionuţ Negoiţă sunt contraţi de cei din coducerea clubului. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, le-a transmis un mesaj direct.

Deși susține că nu există resentimente, Zăvăleanu le-a bătut indirect obrazul pentru faptul că nu au intervenit cu bani în momentele delicate pe care clubul le-a traversat. „Tot timpul am observat o emulație în jurul rezultatelor. Am văzut că au apărut foarte mulți dinamoviști în ultima perioadă. M-aș fi bucurat să apară în perioada în care situația echipei era una extrem de grea. Atunci ai nevoie cel mai tare de ajutor.

Nu mă refer la cineva anume, dar ați văzut câtă lume a fost prin lojă aseară. Vorbim despre oameni cu posibilități materiale, pe care îi cunoaștem drept dinamoviști. Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul.

M-aș fi așteptat la mai mult ajutor. Nu l-am avut decât de la o mână de oameni, precum domnul Iuhas, domnul Ciolan, suporteri. Ăștia au ținut steagul sus. Bine, fără falsă modestie, am fost și noi printre ei, inclusiv financiar. Dacă fiecare dinamovist cu posibilități materiale ar fi venit să ajute, astăzi probabil că am fi fost într-o situație mult mai bună.

Dacă nu interveneam decisiv financiar, până acum Dinamo ar fi fost moartă. Se puteau face 10 stadioane, că nu s-ar mai fi întâmplat nimic. De asta m-aș fi așteptat să avem parte de ajutor atunci când era cazul.

Am umblat 2 ani de am înnebunit după tot felul de oameni pe care i-am considerat de potențial ajutor. Din păcate, n-am primit ajutor”, a afirmat Zăvăleanu, în direct la DigiSport.

„Nu avem niciun fel de resentimente, ne-am bucura foarte tare ca oamenii cu posibilități financiare să vină și acum la Dinamo, să sprijine proiectul noilor acționari, să intre și să facă parte din conglomeratul de acționari care se presupune că va fi. Ar fi extraordinar, mă bucur când aud lucruri de genul ăsta, dar chiar și acum este momentul. Astăzi, nu mâine sau 2025, când va fi gata stadionul.

Și dacă promovăm, avem nevoie să aducem jucători, să plătim salarii mai bune, să dăm prime de obiectiv, să plătim activitatea curentă, să plătim ce s-a întâmplat înainte de procedură. Nevoi sunt.

Oricum, probabil că un cost de intrare al unui posibil acționar astăzi ar fi mult mai mic acum decât peste 2 ani, când, dacă lucrurile vor funcționa bine, acțiunile vor fi la un preț mult mai mare.

Îi invit cu dragă inimă pe toți cei care vor să se alăture proiectului să ia legătura cu acționarii noștri, să încerce să intre în acționariat. Ar fi extraordinar”, a completat Zăvăleanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed