Cristi Borcea, umilit în direct! Replică devastatoare a unui dinamovist: ‘Jocuri de imagine’

Cristi Borcea, umilit în direct! Replică devastatoare a unui dinamovist după victoria din turul barajului contra celor de la FC Argeş. Fostul şef al echipei din Ştefan cel Mare a fost prezent pe Arena Naţională şi s-a lăudat că va aduce un investitor la echipă.

După Dinamo-FC Argeş 6-1, un jucător al câinilor l-a făcut praf pe Cristi Borcea. Iulian Roșu a fost ponderat și consideră că echipa sa nu e încă promovată.

Cristi Borcea, umilit în direct!

Jucătorul a numit cele mai grele momente ale „câinilor” în acest sezon. Le-a mulțumit investitorilor Andrei Nicolescu și Eugen Voicu și consideră că prezența lui Cristi Borcea la meci a fost doar pentru imagine.

„Am dat dovadă de o maturitate incredibilă, sunt mândru de echipa asta. Acum, pentru declarații de cancan nu e cazul. Mai avem un meci. Nimeni nu e hazardat și se gândește că e promovat. Mi-am făcut și eu un cadou pentru ziua mea de mâine.

Noi trăim de la zi la zi, am început sezonul prost, ne-am gândit doar la ziua de azi. Nu pot să vorbesc eu de investitori. Ca să facem jocuri de imagine, nu sunt pregătit de asta (n.r. – referitor la prezența lui Borcea la meci).

Le mulțumesc investitorilor care au venit alături de noi. În iarnă nu știam nimic. Era Vlad Iacob singur pe lângă noi, apoi au venit și acești oameni și le mulțumesc sincer.

Primul moment dificil a fost începutul de sezon, cu 5 înfrângeri, doar Mister Burcă era singurul nebun care credea în noi. În iarnă a fost greu, la reunire, nu știam nimic, ce să facem, nu aveam nimic. Apoi au crescut și jucătorii tineri, au început să vină banii la zi, ceea ce o normalitate, dar în România e un lux”, a declarat Roșu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed