Cristi Borcea şochează pe toată lumea! Ce s-a întâmplat cu averea milionarului: ‘Este singura femeie în care am încredere totală’

Cristi Borcea şochează pe toată lumea! S-a aflat ce s-a întâmplat cu averea milionarului. Decizia la care nu se aştepta nimeni a devenit publică. Fostul şef al lui Dinamo a recunoscut ce a făcut.

Cristi Borcea uimeşte din nou. Omul de afaceri şi-a înstrăinat toată averea de ceva timp. Supriză sau nu, afacerile au trecut în subordinea mamei sale.

Cristi Borcea şochează pe toată lumea!

Cristi Borcea are o avere uriaşă. Toată agoniseala magnatului a ajuns însă pe mâna mamei sale, în vârstă de 72 de ani. Femeia îi conduce, din umbră, toate afacerile fostului patron al lui Dinamo. Elena Borcea a ajuns astfel una dintre cele mai bogate românce.

Este singura femeie în care are încredere şi care se ocupă de cele mai importante firme ale familiei, conform spuselor lui Borcea. Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în 2020, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul, conform impact.ro.

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil. Afacerea este estimată la aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo.

În ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București. „Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge bine mersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat surse apropiate ale familiei Borcea, în 2020, pentru sursa citată.

De altfel, milionarul a recunoscut ce a făcut. „Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor. Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine„, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii. Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed