Cristi Borcea s-a dezis de Dinamo! Trădarea supremă comisă de milionar. Totul a devenit public

Cristi Borcea s-a dezis de Dinamo! Trădarea supremă comisă de milionar. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. S-a aflat ce a făcut fostul acţionar al echipei din Ştefan cel Mare.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai înfocați dinamoviști. Fostul acționar al clubului a făcut însă un gest incredibil.

Cristi Borcea s-a dezis de Dinamo!

Fanii lui Dinamo se vor enerva când vor afla ce a făcut Cristi Borcea. Unul dintre băieţii milionarului face fotbal la școala unui fost stelist. Milan Borcea este antrenat de Nana Falemi, component al Stelei între 2000 și 2005. Fostul mijlocaș al naționalei Camerunului și-a deschis o școală de fotbal în 2018. Pare că a reușit să-și fi făcut o clientelă destul de selectă.

„Vrem să fim buni educatori, să dezvoltăm spiritul colectiv, calitatea umană, inteligența socială. Sunt mai importante pentru mine, decât să îi învăț pasa cu latul. Pe termen lung, aceste calități, te duc la performanță în fotbal și în viață!”, a spus fostul fotbalist, care are terenuri închiriate în Tineretului, Crângași și Herăstrău.

Dacă mezinul familiei visează să ajungă fotbalist, Patrick Borcea, cel mai mare dintre băieții fostului acționar, a fost în tribune la meciul tur al barajului câștigat de Dinamo cu 6-1 contra echipei FC Argeș. A fost atât de încântat încât a decis să dea o primă echipei.

„Patrick, în urma jocului, mi-a zis ‘tati, vreau să le dau, dacă se califică, vreau să le dau o primă’. Patrick o să le comunice că o să le dea o primă de 10.000 de euro la băieți pentru prestația lor”, a povestit Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite. Milan (7 ani) și gemenele Rania și Indira (4 ani) cu Valentina Pelinel. Cu Mihaela Borcea îi are pe Patrick (25 de ani), Michael Angelo și Antonia Melissa (gemeni – 19 ani). Cu Alina Vidican pe Gloria Elena (11 ani) și George Alexandru (9 ani). Afaceristul are și o fetiță pe nume Carolyn (15 ani) din aventura pe care a avut-o cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed