Din ce face bani Cristi Borcea. Dezvăluiri de ultimă oră despre milionar. Decizia luată de către fostul şef al lui Dinamo

S-a aflat din ce face bani Cristi Borcea. Dezvăluiri de ultimă oră despre milionar. Decizia luată de către fostul şef al lui Dinamo o să enerveze foarte multă lume. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp.

Ies la iveală amănunte importante despre fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea. Au devenit publice preţurile pentru o singură noapte de cazare la hotelul pe care îl deţine în Mamaia.

Din ce face bani Cristi Borcea

Cristi Borcea poate da un adevărat „tun” financiar în acest sezon estival. Asta doar dacă turiştii îi vor ocupa toate camerele. de la hotelul din Mamaia. Nu va fi deloc uşor pentru că preţurile sunt foarte ridicate

Milionarul român se laudă cu hotelul pe care îl are în Olimp, la care administrator unic este chiar prima lui soţie, Mihaela Borcea. Omul de afaceri mai are însă şi un hotel de patru stele în cea mai scumpă staţiune de pe litoralul României.

Preţurile de la hotelul din Mamaia al lui Cristi Borcea au „explodat”. Puţini români îşi permit un sejur, conform gandul.ro.

Hotelul care este foarte bine cotat şi este notat cu 9.2 din 10, pe site-urile de profil, practică tarife extrem de ridicate. Astfel, pentru o singură noapte de cazare într-o cameră dublă, cu balcon, turiştii trebuie să achite nu mai puţin de 1.011 lei. Inclus în preţ este şi micul-dejun.

O cameră dublă standard costă între 1323 şi 1470 de lei (cu trei mese incluse), iar preţul unui studio variază între 1.458 şi 1.990 de lei pe noapte. Turiştii cu posibilităţi financiare, care vor să închirieze un apartament, trebuie să scoată din buzunar chiar şi 2100 de lei. Şi aici sunt incluse mesele.

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii. Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed