Cristi Borcea, de nerecunoscut! Imagini şocante cu fostul şef al lui Dinamo. Ce a putut să facă milionarul / Foto

Cristi Borcea, de nerecunoscut! Imagini şocante cu fostul şef al lui Dinamo. S-a aflat ce a putut să facă milionarul. Totul a ieşit la iveală la ultima sa apariţie publică. Borcea încearcă să nu îmbătrânească, dar unii fani au râs de el.

Cristi Borcea a fost pe Arena Naţională. Le-a purtat noroc celor de la Dinamo. Câinii au bătut Argeşul cu 6-1 şi sunt ca şi promovaţi în Superliga.

Cristi Borcea, de nerecunoscut!

La finalul meciului, Cristi Borcea a oferit câteva declaraţii. A uimit cu forma sa fizică, una mai bună decât în vremurile în care „activa” în campionat. Totuşi, se văd urmele operaţiilor estetice foarte multe făcute de câtre milionar.

Ca urmare a intervențiilor estetice de la nivelul feței, ridurile care începuseră să se vadă în ultimii ani la Dinamo, au dispărut. Acum, Borcea a pierdut și câteva kilograme. Mai mult, fostul acţionar al „câinilor” a recunoscut că folosește botoxul pentru față.

”De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, declara Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Milionarul se află deja la a treia căsnicie. Din 2018 şi-a unit destinele cu Valentina Pelinel, iar fostul fotomodel l-a transformat total. Dintr-un aventurier, fostul şef al lui Dinamo a devenit un soţ model. Are grijă de familie şi de afaceri.

Borcea se află deja la a treia căsătorie. A mai avut două mariaje, cu Mihaela Borcea şi cu Alina Vidican. Are 9 copii cu 4 femei diferite. Pe lângă copiii cu cele 3 soţii, mai are un copil şi cu o avocată, pe care l-a recunoscut cu greu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed