Cristi Borcea, dat de gol! Valentina Pelinel nu s-a mai abţinut şi a spus totul: ‘Am primit mai mult decât am cerut’ / Foto

Cristi Borcea a fost dat de gol de propria soţie! Valentina Pelinel nu s-a mai abţinut şi a spus totul. Toată lumea a aflat ce se întâmplă, de fapt, în familia celor doi. Celebra blondă a făcut totul public.

Cristi Borcea a copleşit-o pur şi simplu pe Valentina Pelinel. Fostul soţ al lui Dinamo a renunţat la tot pentru a o face fericită pe superba lui soţie.

Cristi Borcea, dat de gol!

Borcea a renunţat la viaţa de Don Juan. Este un familist convins, după cum spune chiar Valentina. În ziua în care a împlinit 42 de ani fostul model a dat cărţile pe faţă. Nu s-a mai abţinut şi a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa ei şi despre fostul şef al lui Dinamo.

Cei doi sunt căsătoriți și au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. „Azi am mai adăugat un an în fila vieții. Am primit de la viață mai multe decât am cerut și asta e ceea ce poate fi mai frumos și interesant… o viață plină”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Fostul model are parte de viaţa perfectă de când a devenit mamă. Se dedică în totalitate celor trei copii. „Viața cu trei copii este completă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Noi ne ocupăm de cei mici, dar fiind niște persoane active și cu program profesional încărcat, am apelat și la ajutor specializat”, a declarat Pelinel, în urmă cu ceva vreme.

Cei doi s-au căsătorit în 2018. Sunt însă împreună de când milionarul se afla în puşcărie. Fostul model a făcut o dezvăluire emoționantă despre dorința pe care o avea soțul ei, înainte ca gemenele să vină pe lume.

„Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: «Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!».

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: «Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!». Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: «Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!». Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen”, a declarat Valentina, conform ego.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed