FABULOS! Borcea a fost poreclit `Magdalena` în închisoare! Un ministru a spus totul despre fostul acționar dinamovist

Pe 4 martie 2014, Cristian Borcea a primit o pedeapsă de șase ani și patru luni de închisoare cu executare în ”Dosarul Transferurilor”. Și a ispășit-o aproape toată, fiind și  ultimul care a ieșit din pușcărie, dintre cei 8 grei ai fotbalului condamnați.

Borcea a fost nu de puține ori în centrul tabloidelor chiar și de după gratii. S-a spus că a făcut multe și mărunte și pe acolo și chiar că a trăit în condiții de lux în penitenciar, unde ar fi avut ”regim special”.

Însă ”colegii” de pușcărie au dărâmat mitul. Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, s-a aflat o vreme în detenție împreună cu fostul acționar al lui Dinamo.

”Îi spuneam ‘Magdalena’ bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi.

Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a declarat Mitrea, la Kanal D.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari