Craiova lui Mititelu are interzis la transferuri din cauza unor datorii la fotbaliști! Oltenii se apără: `Banii au fost plătiți, dar nu am înștiințat UEFA`

FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu, are transferurile blocate începând de astăzi. FIFA a luat măsura din cauza proceselor pierdute cu foștii fotbaliști Hugo Vieira (33 de ani), Armin Gremsl (27 de ani) și Pedro Machado (26 de ani), iar din acest moment, FRF și LPF sunt obligate să refuze legitimarea noilor fotbaliști la FCU Craiova.

Oltenii susțin însă că mai era o singura datorie din cauza căreia echipa risca să fie penalizată de Uefa, cea către Armin Gremsl. „Banii i-au fost plătiți, dar Craiova nu a înștiințat FIFA și de aceea azi a fost trimisă adresa pentru interdicție.

FIFA va primi confirmarea că am achitat datoria și în săptămâna următoare ne va fi ridicată interdicția. Toate salariile sunt plătite la zi către actualii și către foștii jucători, toate înainte de derby”, au transmis oficialii clubului oltean, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari