Coşmarul trăit de iubita lui Andrea Compagno! Ce a făcut Helenia după accidentul din sezonul trecut. Mărturia teribilă a partenerei jucătorului

Coşmarul trăit de iubita lui Andrea Compagno! S-a aflat ce a făcut Helenia după accidentul din sezonul trecut. Mărturia teribilă a partenerei jucătorului.

Iubita lui Andrea Compagno, are parte de amintiri cutremurătoare! A povestit prin ce a trecut atunci când s-a accidentat italianul. 

Coşmarul trăit de iubita lui Andrea Compagno!

Helenia Sole, iubita atacantului italian de la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Sportbull.ro despre momentele chinuitoare prin care a trecut, atunci când atacantul a fost accidentat grav în clinciul cu Darius Olaru.

În partida dintre Chindia – FCSB, disputată pe data de 11 decembrie 2022, din cadrul sezonului trecut, Andrea Compagno și Darius Olaru au fost protagoniști într-un cadru teribil. Vârful italian a forțat preluarea unei mingi cu capul, în același timp în care și Olaru a acționat. Andrea s-a ales cu o tăietură la nivelul frunții. Acum este purtătorul unei cicatrici ce îi va reaminti toată viața de jocul în Superligă.

„Am fost atât de speriată în acel moment, eram acasă și am văzut totul la televizor. A fost rău pentru că voiam să fiu lângă el, nu știam dacă să iau mașina și să fug la stadion. Din fericire, m-a sunat înapoi la ceva timp și m-a liniștit puțin.

Au fost zile grele și pentru el, pentru că nu s-a simțit bine imediat. Acum da, are doar cicatricea, dar din fericire totul s-a terminat!”, a declarat Helenia, în exclusivitate pentru sportbull.ro.

„Nu am avut niciodată probleme cu fanii!”

Tânăra în vârstă de 27 de ani trăiește emoțiile la intensitate maximă, înainte și după fiecare joc al vicecampioanei.

„Trăiesc fiecare joc cu mare emoție pentru că și el îmi transmite foarte mult. Este foarte tensionat înainte de fiecare meci și sunt foarte îngrijorată, pentru că sper mereu să meargă totul bine. Am apreciat atât de mult că a marcat în Conference League. Toate golurile sale contează, scopul este câștigul echipei!”, a continuat frumoasa italiancă.

De când s-au mutat în România, cei doi nu au avut parte niciodată de probleme cu suporterii, deși FCU Craiova și FCSB beneficiază de unele dintre cele mai impunătoare și pasionante galerii din Superliga. 

„Nu am avut niciodată probleme cu fanii. Am încercat să mă sustrag din tot ce înseamnă interacțiune cu suporterii. Până acum, fanii s-au comportat adecvat, atât cu Andrea, cât și cu mine!”, a mărturisit Helenia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed