Cristiano Bergodi, avertizat! Jucătorul care poate exploda la Rapid după plecarea lui Marko Dugandzic. Dezvăluiri complete în direct

Cristiano Bergodi, avertizat! Un jucător poate exploda la Rapid după plecarea lui Marko Dugandzic.

Viorel Moldovan i-a găsit înlocuitor lui Dugandzic și îl sfătuiește de antrenorul giuleștenilor să-l ia în calcul.

Cristiano Bergodi, avertizat!

Marko Dugandzic a plecat de la Rapid și s-a transferat în Arabia Saudită. Acum giuleștenii se bazează pe atacantul Albion Rrahmani.

Viorel Moldovan a tras un semnal de alarmă și le-a transmis giuleștenilor că au deja o mină de aur care așteaptă să fie explorată. Fostul internațional a pus ochii pe Alexandru Stan, atacant ajuns la Rapid în vara anului 2022, și care mai are contract cu giuleștenii până în anul 2027.

„Este o bună afacere pentru Rapid, chiar dacă au pierdut golgeterul din sezonul trecut. Dar nimeni nu e de neînlocuit. Odată cu achiziția lui Rrahamni se schimbă lucrurile foarte mult.

În pepiniera proprie Rapid are un atacant foarte bun, nimeni nu știe de el. E foarte bun! Are 17 ani, Alexandru Stan îl cheamă. Am fost sunat de echipe din Franța să mă interesez de acest copil. Referințele sunt foarte interesante, foarte bune. Atenție! Este un tânăr cu foame de fotbal.

Au fost echipe de primă ligă, încă îl monitorizează. Francezii îl știu de la loturile naționale, are un fizic foarte bun, impresionant. Poate fi aruncat în luptă acum, măcar să îl aduci pe bancă. Eu zic să îi dea drumul la joc. De ce să îi fie frică?”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport.

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a confirmat că Bergodi îi va oferi mai multe ocazii lui Alexandru Stan, în etapele următoare.

„Rămânem fără golgheter, îi urăm multă baftă lui Marko. Ne-a ajutat foarte mult, Rrahmani este acum numărul 1. Sunt sigur că va face față cu brio și vom vedea ce va fi pe viitor. Deocamdată îi avem pe Rrahmani și un copil în care credem foarte, foarte mult, Stan. Dacă tot îi creștem ar trebui să le dăm și lor șanse. Fiecare fotbalist ar trebui să aibă șansa lui și ar trebui să profite din plin!”, a afirmat Voicu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed