Cornel Dinu se implică în scandalul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu! L-a umilit în direct pe selecţioner: ‘Ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet‘

Cornel Dinu se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. El a comparat situația cu cea de pe vremea când Anghel Iordănescu era selecționerul naționalei României.

Edi Iordănescu a anunțat care sunt jucătorii convocați pentru meciurile cu Andorra și Belarus pentru preliminariile Campionatului European din 2024. Apoi, Gică Hagi a reacționat imediat, nemulțumit de faptul că Ianis, fiul lui, nu a fost inclus nici măcar pe lista preliminară.

Cornel Dinu, despre Gheorghe Hagi și convocarea la națională a lui Ianis

Dinu a comentat cele întâmplate. El a spus că tatăl lui Edi Iordănescu a procedat cu totul diferit când s-a aflat într-o situație asemănătoare.

„Stelea povestea aceeaşi situaţie, dar cu urmaşul meu la naţională, Puiu Iordănescu. Faptul că deşi el nu juca la Salamanca, Puiu l-a convocat şi l-a pus în poarta naţionalei pentru a-i da moral şi pentru că era cel mai bun portar. A apărat foarte bine, s-a terminat la egalitate, 1-1 cu Spania.

O influenţă deosebită asupra unor decizii luate de neexperimentatul Edi Iordănescu pentru acest nivel (n.r. – la naţională)… El se sfătuieşte cu tatăl lui, dar iată că tatăl lui, într-o situaţie similară, l-a luat pe Stelea şi l-a pus în poartă, dar fiul, care sigur se sfătuieşte cu tatăl, are o altă atitudine.

Nu cunosc situaţia reală după un an de accidentare, situaţia fizică, dar din punct de vedere al lotului cu un plan pe teremen lung se putea să-i dea încredere pentru naţională. Moral, dacă ar exista aşa ceva… Vedeţi că ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet şi unele decizii anulează sensibilitatea sufletească.

Tatăl a acţionat corect, chemându-l pe Stelea, care nu juca, dar fiul face altceva. Între cei doi există conlucrare clară. Nu e ieşit din comun că Puiu e nelipsit de la meciuri”, a spus Dinu pentru Orange Sport.

Gică Hagi: „Ianis e un jucător foarte important”

Patronul celor de la Farul s-a arătat dezamăgit de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul stranierilor.

„S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj.

Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește. Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine.

Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace. Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat.

Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor… Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a replicat Hagi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari