Cornel Dinu se implică în scandalul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu! L-a umilit în direct pe selecţioner: ‘Ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet‘

Cornel Dinu se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. El a comparat situația cu cea de pe vremea când Anghel Iordănescu era selecționerul naționalei României.

Edi Iordănescu a anunțat care sunt jucătorii convocați pentru meciurile cu Andorra și Belarus pentru preliminariile Campionatului European din 2024. Apoi, Gică Hagi a reacționat imediat, nemulțumit de faptul că Ianis, fiul lui, nu a fost inclus nici măcar pe lista preliminară.

Cornel Dinu, despre Gheorghe Hagi și convocarea la națională a lui Ianis

Dinu a comentat cele întâmplate. El a spus că tatăl lui Edi Iordănescu a procedat cu totul diferit când s-a aflat într-o situație asemănătoare.

„Stelea povestea aceeaşi situaţie, dar cu urmaşul meu la naţională, Puiu Iordănescu. Faptul că deşi el nu juca la Salamanca, Puiu l-a convocat şi l-a pus în poarta naţionalei pentru a-i da moral şi pentru că era cel mai bun portar. A apărat foarte bine, s-a terminat la egalitate, 1-1 cu Spania.

O influenţă deosebită asupra unor decizii luate de neexperimentatul Edi Iordănescu pentru acest nivel (n.r. – la naţională)… El se sfătuieşte cu tatăl lui, dar iată că tatăl lui, într-o situaţie similară, l-a luat pe Stelea şi l-a pus în poartă, dar fiul, care sigur se sfătuieşte cu tatăl, are o altă atitudine.

Nu cunosc situaţia reală după un an de accidentare, situaţia fizică, dar din punct de vedere al lotului cu un plan pe teremen lung se putea să-i dea încredere pentru naţională. Moral, dacă ar exista aşa ceva… Vedeţi că ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet şi unele decizii anulează sensibilitatea sufletească.

Tatăl a acţionat corect, chemându-l pe Stelea, care nu juca, dar fiul face altceva. Între cei doi există conlucrare clară. Nu e ieşit din comun că Puiu e nelipsit de la meciuri”, a spus Dinu pentru Orange Sport.

Gică Hagi: „Ianis e un jucător foarte important”

Patronul celor de la Farul s-a arătat dezamăgit de faptul că Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul stranierilor.

„S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj.

Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește. Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine.

Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace. Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat.

Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor… Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a replicat Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed