Armistițiu între Gică Hagi și Edi Iordănescu? Este anunțul serii: `A avut loc o conversație cu Ianis`

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre războiul dintre Gică Hagi, Ianis și Edi Iordănescu. Și a dezvăluit că selecționerul are planuri cu Hagi junior.

„S-a rezolvat de la sine. A avut loc o conversație cu Ianis pe 4 martie când au fost convocările preliminare. S-au pus de acord asupra unor lucruri și apoi au mai vorbit. Deci această comunicare a mai avut loc între el și Ianis.

Până la urmă s-a rezolvat. Logica lucrurilor o văd așa. În vară, Ianis va fi un pion foarte important pentru următoarele două meciuri.”, a anunțat Mihai Stoichiță la Fanatik.

”Eu cred că va juca la Rangers, pentru că din ce observ eu care e reacția clubului de acolo, ei își fac un plan pentru viitor împreună cu Ianis pion principal în echipa aia.

Să dea Dumnezeu ca Ianis să aibă sănătate, pentru că în rest le are pe toate. Nimic altceva. Eu n-am vorbit cu Gică Hagi despre treaba asta.

N-am cum să spun dacă s-a împăcat. O să-l sun. O să mă duc și la el. E normal să nu fie bucuros când nu ești la lotul personal”, a mai spus oficialul FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Atitudinea lui GICA HAGI incepe sa ma ingrijoreze…. Edi Iordanesci i-a facut un bine lui IANIS HAGI ca l-a lasat la odihna ( adica l-a protejat) dar Gica Hagi nu pricepe, nu intelege….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed