Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB pierde o sumă importantă. Giovanni Becali a făcut anunţul

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB pierde o sumă importantă. Giovanni Becali tocmai a făcut anunţul. Latifundiarul din Pipera spera să îl vândă pe Darius Olaru în această iarnă.

Gigi Becali primeşte însă o veste proastă. Vedeta sa rămâne la FCSB cel puţin până la finalul campionatului.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali speră să dea lovitura cu Darius Olaru, dar şi cu Octavian Popescu. Pentru Olaru este foarte greu să mai plece din Superliga în această iarnă. Perioada de transferuri se încheie pe 13 februarie.

Totuşi, Giovanni Becali spune că sezonul 2022-2023 este ultimul pentru mijlocaș în Superliga. „E greu în ultimele zile cât a mai rămas să se întâmple ceva. Ai mei, la firmă acolo, încearcă primăvara asta. Avem și norocul să organizăm U21 la noi, dar important e că vom juca în grupe și sferturile sau chiar semifinalele la București. Nu știu exact programul.

Va fi o primăvara interesantă pentru fotbalul românesc și sper ca echipele naționale să ne ducă unde eram odată.

Poate să fie o ultimă scânteie, dar e greu de presupus. Vom vedea. Olaru e un jucător care dacă nu va pleca pe o sumă stabilită de club, nu poate pleca în această iarnă, dar eu sunt sigur că în vară Olaru va pleca la o echipă foarte bună”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Patronul celor de la FCSB vrea 8 milioane de euro în schimbul mijlocaşului său. Chiar dacă au existat oferte, Becali nu a mai scăzut din preţ.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari