Comisia de Disciplină a stabilit. Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii la meciul cu CFR Cluj

Comisia de Disciplină a FRF a avut pe masă pentru a treia oară cazul lui Mihai Pintilii. A decis însă să amâne decizia, așa cum s-a mai întâmplat de două ori până acum, pe 18 și pe 24 ianuarie. Astfel, antrenorul celor de la FCSB va putea să stea pe bancă la meciul cu CFR Cluj de duminică, 5 februarie.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, a fost cel care a sesizat Comisia de Disciplină a FRF în acest caz. Acesta este deranjat pentru că Pintilii stă pe banca celor de la FCSB, dar nu are licență PRO, iar antrenorul din acte este Leo Strizu.

Pedeapsa minimă pe care ar putea să o primească Pintilii este de 4 etape de suspendare și o amendă de 1.400 de euro.

Mihai Pintilii, mesaj dur pentru Lucian Burchel

Antrenorul celor de la FCSB a avut un mesaj dur pentru șeful Școlii de Antrenori. 

„Au fost alții mai mari decât mine și nu s-a discutat. Eu îi las în pace, îmi văd de drumul meu, sunt înscris la Școala de Antrenori, o să încerc să îmi iau carnetul de antrenor. Cu domnul Burchel o să vorbesc doar la cursuri, nu am ce să vorbesc cu el.

Își face nume pe numele meu. El vorbește numai despre Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă, asta mă bucură.

Să îmi dea trei luni de suspendare. Până la urmă, oricine de pe bancă se mai ridică și mai țipă. Eu mă simt foarte bine, băieții se simt foarte bine. Chiar l-aș ruga să mă suspende cât poate el cel mai mult.

N-am ce să vorbesc cu niște oameni care ne vor răul în țara asta. Dacă ne voia binele, ne ajuta, că am jucat pentru echipa națională, am făcut ceva. Trebuia să aibă puțin bun simț”, a spus Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed