Mihai Stoichiță, categoric în cazul lui Mihai Pintilii. Mesaj clar pentru Burchel: ‘I-am spus să încheiem subiectul’

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Mihai Pintilii după ce fostul internațional a pornit un adevărat război cu Lucian Burchel pe tema licenței PRO.

Șeful Şcolii de Antrenori s-a enervat atunci când FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul din acte și a sesizat comisiile abilitate.

Demersurile lui Burchel s-ar putea să nu ducă nicăieri în condițiile în care Mihai Stoichiță i-a  transmis deja că FCSB nu a greșit cu nimic. În acte, Pintilii este delegat, iar Leo Strizu antrenor. Pintilii nu poate da indicaţii şi nu poate fi prezent la conferinţe de presă, dar poate fi chemat la flash-interviu.

”Asta e situaţia actuală a antrenorului român, potrivit legilor în vigoare, legile ţării şi legile UEFA. Nu cred că mai are sens să discutăm.

Am vorbit şi cu Burchel şi i-am zis «Domnule, închidem subiectul! Respectăm legile». Am fost la Sibiu (n.r la Hermannstadt – FCSB 0-1) şi nu m-am uitat doar la meci, ci şi la banca de rezerve a Stelei (n.r. FCSB-ului). Cei de acolo nu au încălcat nicio prevedere. Pintilii nu s-a ridicat de pe bancă decât atunci când a făcut schimbare, conform fişei postului. Strizu a dat indicaţiile. Ce pot să spun? Nu ai ce să faci.

În momentul în care se încalcă aceste legi şi iese Mihai şi dă indicaţii, atunci este pasibil de pedeapsă. Dar dacă nu face treaba asta? Ce face el e conform fişei postului.

Nu e vorba că-l apăr… am vorbit cu Pintilii, cu Croitoru şi Prepeliţă. Am încercat să le explic că nu se mai poate fără şcoală. Sunt legi date de UEFA şi de statul român, nu de mine sau de Burchel.

Treaba lui Burchel este să reglementeze licenţele”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed