Ciprian Tătăruşanu a încasat-o grav! Înfrângere ruşinoasă pentru echipa românului. Cristiano Ronaldo a făcut spectacol

Ciprian Tătăruşanu a încasat-o grav! Înfrângere ruşinoasă pentru echipa românului. Cristiano Ronaldo a făcut spectacol după ce a reușit un hattrick în poarta românului. A fost o nouă umilinţă pentru Abha.

Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul celor de la Abha, a fost învins de Al Nassr, echipă pentru care joacă Cristiano Ronaldo, cu uimitorul scor de 0-8.

Ciprian Tătăruşanu a încasat-o grav!

Ciprian Tătărușanu a fost ”mitraliat” în meciul din etapa 26 din Saudi Pro League. Cristiano Ronaldo (39 de ani) nu l-a iertat pe portar în întâlnirea dintre  Abha – Al Nassr, terminat cu incredibilul scor de 8-0 pentru echipa starului lusitan!

CR7 a fost schimbat la pauză, după ce a avut un parcurs impecabil. A bifat un hattrick în poarta lui Tătărușanu și a oferit alte două pase de gol. Pentru român a fost cea mai mare umilință din carieră. Asta după ce anul trecut în decembrie, pierduse cu 7-0, cu Al Hilal.
Starul portughez a fost primul marcator al partidei. În minutul 11 dintr-o lovitură liberă, de la aproximativ 17 metri.

Fostul portar al naționalei României nu a găsit soluția pentru a se impune în fața șutului dat pe centrul porții de Cristiano Ronaldo. În minutul 21, tot din lovitură liberă Ronaldo și-a trecut în cont dubla! CR7 a trimis un balonul la colțul lung, iar Tătărușanu nu a avut reacție.

În minutul 33, portughezul a pasat pentru Sadio Mane. Ronaldo i-a trimis din careu, pe jos o centrare lui Mane, care din poziție centrală a marcat cu poarta goală. Tătărușanu a fost aproape să respingă dar nu a fost destul de inspirat.

Al Nassr, parcurs impecabil!

În minutul 42, lusitanul a făcut tripla. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 5-0 pentru Al Nassr după ce în minutul 44, Al Sulaiheem a marcat și el. La pauză, cei doi marcatori au fost înlocuiți. Chiar și fără vedetele lui Al Nassr coșmarul a continuat pentru Ciprian Tătărușanu. Formația pregătită de Luis Castro a mai înscris de trei ori în a doua repriză, prin A. Ghareeb (51), Al Elewai (63) și Al Kuwaykibi (86).

În urma acestui rezultat, Al-Nassr, aflată pe locul 2 deja, are 62 de puncte și ajunge la 12 distanță de liderul Al Hilal. Abha rămâne cu 22 de puncte, pe penultimul loc, retrogradabil (17 din 18). Se află la două puncte în spatele formației Al Akhdoud (locul 15 de menținere în Saudi Pro League).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed