Lovitură totală pentru Ciprian Tătăruşanu! Portarul român a încasat-o din nou. Echipa sa, ciuca bătăilor în Arabia Saudită

Lovitură totală pentru Ciprian Tătăruşanu! Portarul român a încasat-o din nou. Echipa sa, ciuca bătăilor în Arabia Saudită. Abha, echipa fostului portar al echipei naţionale nu se regăseşte deloc.

Ciprian Tătăruşanu a încasat din nou multe goluri. Echipa sa, Abha, a pierdut, scor 2-3, meciul cu Al Fayha, din etapa cu numărul 21 din campionatul Arabiei Saudite.

Lovitură totală pentru Ciprian Tătăruşanu!

Abha părea că se poate impune după 9 meciuri consecutive în care nu au reușit să câștige. Asta după ce Al-Showaish a fost eliminat încă din minutul 4. Krychowiak a deschis scorul din penalty pentru echipa lui Ciprian Tătărușanu. Românul a primit însă gol pe finalul primei reprize. Apoi, în final de meci, Fashion Sakala a înscris de două ori pentru Al Fayha, 70 și 89. Astfel, scorul a devenit 3-1. Abdoh Jaber a marcat pentru 2-3, însă Abha nu a mai avut ce face.

După această nouă înfrângere, formația la care Ciprian Tătărușanu este legitimat a rămas pe locul 17, din 18. Are doar 15 puncte acumulate și a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie.

Pentru evoluția din meciul cu Al Fayha, goalkeeper-ul român de 38 de ani a fost notat de către cei de la Sofa Score cu 6.6. Cea mai mică notă de la Abha a primit-o Al Qumayzi, 6.1, în timp ce cel mai bun fotbalist al echipei a fost Aboh Jaber, cu 7.5.

De cealaltă parte, Fashion Salaka a fost notat cu 8.9, în timp ce Al-Showaish a primit doar nota 3, după ce a văzut ”roșul” în minutul 4. 56 de goluri a primit Ciprian Tătărușanu în cele 23 de meciuri jucate pentru Abha.

 

Românul a semnat cu Abha în această vară, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de AC Milan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed