Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen. Surpriza uriaşă care se pregăteşte în Formula 1. E un mare campion

Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen. Surpriza uriaşă care se pregăteşte în Formula 1. E un mare campion care a dominat Marele Circ timp de două sezoane. Fratele lui Michael Schumacher a spus cine va veni la Red Bull Racing.

Fernando Alonso este aproape de a deveni noul coechipier al lui Max Verstappen. Asta pentru că lui Sergio perez îi expiră contractul la finalul acestui sezon.

Cine va fi noul coleg al lui Max Verstappen

Red Bull Racing caută un coechipier pentru Max Verstappen, din sezonul viitor. Austriecii au pe listă trei nume. Este vorba despre Fernando Alonso, Carlos Sainz și Daniel Ricciardo.

Directorul sportiv Christian Horner ar vrea să-l înlocuiască pe Perez, după ce anul trecut nu s-a ridicat la pretențiile echipei. Ralf Schumacher, fost pilot de Formula 1, e sigur că echipa austriacă va merge pe mâna lui Fernando Alonso.

„Horner mereu a fost un fan al lui Alonso. Pare că are intenții foarte serioase și vrea să-l aducă de la anul, ca să aibă un pilot puternic dacă Verstappen pleacă. Nu e doar un joc. Există zvonuri, iar sursele sunt de încredere.

Dacă Red Bull îi dă o mașină cu care poate câștiga, Alonso va accepta. Am văzut în Marele Premiu în Australia ce rapid e și cum l-a blocat pe Russell”, a spus Ralf Schumacher, potrivit Marca.

F1 Insider spune că discuțiile sunt într-un stadiu avansat, Alonso fiind preferatul lui Horner. În 2013, Horner a încercat să-l aducă pe Fernando Alonso la Red Bull. A fost blocat atunci de Mark Mateschitz, cel care deține 49% dintre acțiuni, și de Helmut Marko, șeful diviziei de motorsport. L-au impus pe Daniel Ricciardo la echipă, din academia Red Bull. Dar se pare că acum situația s-a schimbat, Horner fiind cel care deține controlul absolut la echipa de Formula 1.

Fernando Alonso este considerat unul dintre cei mai buni piloți all time. Are două titluri de campion, în 2005 și 2006, cu Renault. A debutat în 2001 și a strâns 32 de victorii în 383 de curse. A concurat pentru Minardi, Renault, McLaren, Ferrari și Alpine. La Aston Martin concurează din 2023. Sezonul trecut a terminat pe locul 4 în clasamentul piloților, cu 206 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed