Cine îi va lua locul lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Andrea Mandorlini a ieşit din cărţi. Este răsturnare totală de situaţie

Cine îi va lua locul lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Andrea Mandorlini a ieşit din cărţi. Este răsturnare totală de situaţie. Cutremur la echipa din Gruia după eliminarea ruşinoasă din Cupa României.

Adrian Mutu şi-a dat demisia, iar Neluţu Varga a instalat un staff de antrenori interimari. Este vorba despre Ovidiu Hoban şi Francisc Dica, ultimul cu licenţă PRO.

Cine îi va lua locul lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Adrian Mutu a demisionat, iar echipa va fi preluată de Ovidiu Hoban, fostul mijlocaș al ardelenilor. Mandorlini va avea rol doar de consultant tehnic, conform fanatik.ro. „Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, au spus cei din Gruia, într-un comunicat oficial.

Deși a sosit în urmă cu puțin timp la Cluj, Andrea Mandorlini nu va fi cel care se va ocupa de echipă. Plătit în continuare de CFR Cluj, ca scouter, Mandorlini ar ocupa locul de consultant tehnic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed