CFR Cluj şi-a găsit antrenor! Cine îi va lua locul lui Adrian Mutu după umilinţa cu Corvinul. Surpriză totală

S-a aflat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Surpriză totală după demisia tehnicianului, rezultată în urma înfrângerii cu Corvinul Hunedoara, din Cupa României.

Adrian Mutu și-a anunțat demisia de pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, după ce echipa a fost eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara, scor 4-0.

CFR Cluj şi-a găsit antrenor!

CFR Cluj și-a găsit imediat antrenor, iar surpriza este uluitoare. După ce l-au demis în ianuarie, după înfrângerea cu Botoșani, 1-0, Andrea Mandorlini se întoarce pe banca tehnică. Asta pentru că negocierile dintre Mutu şi şefii echipei nu au ajuns la niciun rezultate. A fost simplu ca Mandorlini să fie convins, deşi în prima instanţă acesta negase, conform as.ro.

„Nu știu nimic (n.r. despre revenirea pe banca CFR-ului). Nu este nimic de spus. Îmi pare rău pentru club și pentru suporteri. Totul a fost scris, din păcate.
Eu cred că mai este o șansă la cupele europene, însă trebuie tratată cu extremă seriozitate”, a declarat Andrea Mandorlini pentru prosport.ro, după ce Adrian Mutu și-a dat demisia.

Cert este că tehnicianul nu a părăsit niciodată clubul, acesta fusese numit scouter al formaţiei din Gruia.

„Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar.

Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Neluțu Varga pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed