Cine ii ia locul lui Laurențiu Reghecampf. Dumitru Dragomir detonează bomba. I-a spus clar lui Mihai Rotaru

Cine ii ia locul lui Laurențiu Reghecampf. Dumitru Dragomir detonează bomba. I-a spus clar lui Mihai Rotaru pe cine trebuie să aducă antrenor la CSU Craiova. Este surpriză totală propusă de către fostul şef al LPF.

Laurenţiu Reghecampf a surprins pe toată lumea. A plecat de la CSU Craiova după doar câteva etape.

Cine ii ia locul lui Laurențiu Reghecampf

Acum, Mihai Rotaru caută antrenor. Dumitru Dragomir vine cu o propunere incredibilă de înlocuire a lui Laurenţiu Reghecampf. „Să fie sănătos Reghe! Nu mă mai surprinde nimic în viața asta câte am auzit, câte am văzut și câte am trăit. Asta s-a întâmplat repede așa. Pentru bani se întâmplă. Se duce omul unde e mai bine!

Normal că e o decizie bună! Îi doare la pălărie pe jucători! Ei să își ia banul și să își facă treabă. Mai glumim. E o lovitură primită totuși”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

În locul lui Reghe, Dragomir îl vede pe Sorin Cârţu. „L-aș pune pe Sorin Cârțu antrenor! Îl sfătuiesc pe Mihai Rotaru, chiar dacă știu că nu se ia după mine, să îl convingă pe Cârțu să revină pe bancă”, a spus Dragomir, care a vorbit şi despre Piţurcă.

„Pițurcă nu se duce la Craiova! E de bani mulți! Antrenor trăznet. Nu cred că vrea să mai revină în fotbalul românesc”, a încheiat Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed