Cea mai frumoasă sportivă din România i-a înnebunit pe americani! A făcut senzaţie la plajă. Imagini şi dezvăluiri de ultim moment / Foto

Andreea Drăgoi i-a înnebunit pe americani, fără doar și poate! Blondina în vârstă de 21 de ani a făcut senzaţie pe plajele din Los Angeles. Vezi imaginile obraznice din cadrul ultimei sale apariții.

Publicațiile din străinătate nu-i dau pace! Activitatea Andreei Drăgoi este urmărită în detaliu, mai ales după ce a participat la LA Fashion Week.

Andreea Drăgoi i-a înnebunit pe americani!

Tânăra sportivă a ales să își continue studiile în Statele Unite ale Americii, în cadrul Universității din San Jose. Blondina studiază kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia.

De curând, românca a făcut furori pe scena de la LA Fashion Week, acolo unde a defilat pentru Krissy King.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Dragoi (@dragoi_andreea)

Andreea nu a ezitat și a împărtășit cu internauții câteva imagini din cadrul grandiosului eveniment. Reacțiile nu au întârziat să apară.

”Absolut minunată!”/ ”Arăți ca un înger!”/ ”Ești o zeiță!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

”Asta m-a făcut omul de astăzi!”

Chiar dacă se concentrează pe studii, tânăra nu a renunțat nici la principala sa pasiune, înotul. Andreea este legitimată la clubul universității americane.

Românca a vorbit, în cadrul unui interviu, despre copilăria sa.

„De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește!”, a declarat Andreea Drăgoi, potrivit The Sun.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed