Femeia celebră care i-a sucit minţile tricolorului! Cei doi nu se mai ascund. Vedeta s-a iubit şi cu un jucător de la Farul / Foto

Artista care l-a cucerit pe tricolorul lui Edi Iordănescu, l-a convins pe internațional să oficializeze relația în spațiul public. Cei doi au decis să se afișeze pe rețelele de socializare.

Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid, a făcut publică relația amoroasă cu Aza Gabriela, cântăreață din România!

Horațiu Moldovan nu se mai ascunde

Fanii lui Horațiu Moldovan, proaspăt transferat în La Liga, au bănuit ca acesta ar avea o relație cu artista. Aza Gabriela obișnuia să ”păcălească” internauții pe rețelele de socializare, postându-l cât se poate de subtil pe fotbalist, dar niciodată cu chipul la vedere.

După al doilea meci amical, România – Columbia, 2-3, portarul a postat prima fotografie împreună cu iubita sa. Cei doi au profitat de ziua liberă și au ieșit la plimbare pe străzile din Madrid.

Cine este Aza Gabriela

Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la Vocea României în anul 2015. Tânăra artistă s-a lansat în industrie cu ajutorul lui Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent, care i-a oferit oportunitatea unui contract solo.

Cântăreața s-a orientat bine la partener, în condițiile în care este extrem de pasionată de fotbal, iubind să meargă pe stadion.

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal. Am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren!”, spunea Aza, într-un interviu acordat GSP.

Aza Gabriela a fost într-o relație cu Dragoș Nedelcu, fotbalistul celor de la Farul Constanța. Cei doi s-au despărțit după aproximativ doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed