Românca celebră care i-a sucit minţile unei mari vedete! Tocmai a dat vestea. Urmează să devină mamă / Foto

Românca celebră care i-a sucit minţile unei mari vedete, urmează să devină mamă pentru prima oară! Este vorba despre Andreea Sasu, aceeași care a fost cuplată cu un fotbalist din Serie A, dar și cu un pilot de Moto GP.

Andreea Sasu este pregătită să aducă pe lume copilul lui Philipp Plein! Celebrul designer a transmis vestea de curând.

Andreea Sasu va fi mamă!

Moldoveanca în vârstă de 34 de ani este însărcinată, iar tatăl copilului este nimeni altul decât celebrul creator de modă, Philipp Plein!

Conform germanilor de la Bild, designerul în vârstă de 46 de ani s-ar fi despărțit de soția sa, Lucia Bartoli, tocmai pentru a putea să-și întemeieze o familie cu frumoasa româncă.

Plein a recunoscut că este îndrăgostit până peste cap de Andreea, bruneta alături de care a trecut prin diverse provocări de-a lungul timpului. Cei doi și-au rezolvat problemele și sunt pregătiți să-și formeze un cămin.

Celebrul creator de modă va fi tătic pentru a doua oară, după ce în anul 2022 a întâmpinat primul său copil, în urma relației cu Fernanda Rigon.

Poveste amoroasă cu scântei, alături de Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona

Înainte de a deveni părinți, Andreea Sasu și Phillip Plein au ieșit împreună timp de un an, până să anunțe despărțirea oficială, în spațiul public. 

În urma acelei controverse, fotomodelul a flirtat cu pilotul de Moto GP, Andrea Iannone. Situația cu italianul nu a fost deloc serioasă, așa că românca s-a reorientat spre lumea fotbalului. Urma să se implice public în relația cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona. Poveste cu fotbalistul, de asemenea, nu s-a sfârșit cu un final fericit.

În prezent, Andreea a reluat legătura cu celebrul creator de modă și viitor tată al copilului ei, relație ce pare a fi serioasă, pentru moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed